Webshop


ILLUSTRATIE

Woorden zeggen veel maar beeld zegt veel meer. Dat is wat ik leer op school. Nu maak ik graag illustraties van mensen. Op school of als ik even ergens moet wachten. Ik wil daarom nu ook illustraties verkopen. Wil jij jezelf laten illustreren of iemand het cadeau geven? Er zijn vele mogelijkheden en daaraan verbonden verschillende prijzen. Wil je meer weten? Klik dan hier. ( Op dit moment nog niet open)

PRODUCTEN

Naast illustraties maak ik graag dingen. Dit kan variëren van een etui tot tasjes en van kaarten tot notitieboekjes. Hier komen nieuwe producten te staan met de prijs en informatie. Ik maak een aantal producten en weg is dan ook echt weg. Ze zijn allemaal uniek en handgemaakt. Dus wees er snel bij. Ik houd natuurlijk via social media mijn volgers op de hoogte. 

VIDEO'S & ONTWERP OP MAAT


Als u als bedrijf / persoon geïnteresseerd bent kunt u zelf ook een idee opsturen. Waarnaar ik kan bepalen of ik het mogelijk is te maken. Video's, stickers, stempels, geboortekaarten, trouwkaarten, – noem het maar op. Heb je zelf een leuk idee wat je uitgewerkt wil zien, laat het me weten en vraag een offerte aan. Offerte aanvragen? Klik hier. ( Op dit moment nog niet open.)