Over mij

Hii jij daar achter je schermpje!

Ik ben 'the brain' achter deze blog. Op mijn blog merk je vast al wel hoe ik ben maar op deze pagina ga ik proberen om mijzelf voor te stellen. Let’s try

Ik ben Miriam Verkerk. Een 18 jarig meisje uit de polder. Ik woon nog lekker thuis en drink de hele dag thee of water. (Meer lust ik ook niet.) Ik ga met een tarweallergie door het leven dus ik bak heel veel zelf. (Van brood tot koekjes en van pizza tot taart.) Ik heb onwijs veel hobby's. Dat komt omdat ik alles leuk vind om te doen. Ik schilder graag - zing - speel piano - lees - teken - maak graag iets -illustreer - ontwerp - fotografeer - film - altijd bezig met mijn kamer leuker maken - reis - schrijf -geniet en hou van een wandeling door het bos. Hoewel mijn grote passie altijd met mijn handen iets maken is geweest, leer ik op school steeds meer visueel te maken en ik geloof dat ik dat wel erg leuk vind. Zeker de combinatie handmatig en computer vind ik erg leuk. Ik ga graag een uitdaging aan omdat ik erg leergierig ben.

Op dit moment zit ik in het eerste studiejaar van mijn opleiding Art & Design aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na mijn afstuderen ben ik van plan om een hogere school kunst te gaan volgen! Maar ik moet maar zien waar de wind mij brengt.

IK HOU ONTZETTEND VEEL VAN,

kinderboeken met leuke illustraties zoals nijntje, pluk , enz. • leuke winkeltjes bezoeken zoals interrieur (IKEA / LOODS 5) of hotspots • Interieur inrichting •  Pannenkoeken of ijs eten • Fotografie • Kleding • Chocolade • Bos en de zon • Bloggen • Okergeel • (Youtube) video’s • Het verzamelen van Vosjes • Zwemmen • Kringloopwinkeltjes

Mijn blognaam is niet zo interessant. Ik wil mijn blog echt een dagboek houden waarin ik dingen vertel die mij overkomen. En dingen laten zien die mij typeren, die ik leuk vind en waar ik heel enthousiast van wordt. Daarom heet het dus MIRIAM VERKERK. Mijn eigen naam.

Veel leesplezier en zoals ik onder elk blogje zeg,
A lot of love,

Miriam Verkerk