maandag 27 augustus 2018

Rotterdam, pizza en gezelligheid met Joanne

maandag 27 augustus 2018


Afgelopen week kwam Joanne bij mij logeren. Iets wat wij elke vakantie proberen te doen. En het was (zoals altijd) weer ontzettend gezellig. We hebben tot heel heel heel laat liggen kletsen, chocoladekoekjes gebakken (en opgegeten natuurlijk), appeltaart gebakken, piano en spelletjes gespeeld, twee keer gekookt (pizza en boritto's), we zijn met de waterbus naar Rotterdam geweest en hebben natuurlijk foto's gemaakt. En die laatste twee dingen, daar ga ik het vandaag over hebben.Rotterdam. Mijn studeer stad (daardoor ken ik de binnenstad op mijn duimpje.) Die dag hebben we heerlijk de winkels waar wij beiden dol op zijn afgestruind. De Only, Vera Moda, Dille en Kamille, Costes, H&M, Bodyshop, Lush, Sting, Søstrene Grene, Pull and Bear en La Place. 

Dat laatste was Joanne haar idee. Daar kan je dus pizza laten maken. Dat maken ze op bestelling en je kan kiezen of je de basic pizza of de basic pizza met topping wilt. Dan kan je de topping zelf ook nog eens uitkiezen. Joanne en ik namen samen een basic pizza en die deelden wij. Als lunch is dat prima. Ik zou de pizza niet in mijn eentje tussen de middag opkrijgen. Dus dat was een geweldig idee van Joanne en ik denk dat ik dat nog maar eens vaker moet gaan doen.  Aanrader dus.

In de Vera Moda heb ik het bloesje op deze foto's gekocht. En ik ben helemaal verlieft. Ik vind het de laatste tijd zo lastig om iets te vinden voor mijzelf. Jurkjes gaan nog wel maar shirtjes/blousejes lijken gewoon niet te lukken. Dus ik was zo blij toen ik deze blouse tegenkwam. Die gaat zeker veel gedragen worden.

En wat handig dat mijn favoriete fotograaf nog bij mij was die week. De volgende dag stond ik voor de camera om snel nog wat foto's te maken van dit blouseje. Ik maakte natuurlijk ook foto's van Joanne. Maar laten we even stil staan bij wat voor mooie foto's Joanne van mij heeft gemaakt. Ik ben helemaal verlieft op de foto's. Die kleuren zijn zo mooi. Jammer dat je wat verder weg woont Ann. Zo'n fotograaf zou ik wel elke dag willen inhuren.  

Na deze snelle fotoshoot moest Joanne jammer genoeg weer naar huis. Ze zeggen wel eens dat de tijd vliegt als je het gezellig heb. Zo voelt het echt, elke keer weer.Trouwens, heb je weer zin om naar school te gaan of wil je er nog niet aan herinnerd worden? Ik heb er een dubbel gevoel over. Ik heb heel veel zin om weer aan de slag te gaan, alleen ga ik 4 dagen in de week stage lopen en dat is best wel eng. Maar je hoort vast nog wel van mij hoe ik het vind. Jij veel succes met het nieuwe schooljaar en de nieuwe uitdagingen. Believe in yourself!

Lots of love, MirGeen opmerkingen :