dinsdag 9 januari 2018

Outfit Kerstvakantie

dinsdag 9 januari 2018

Afgelopen kerstvakantie kwam Joanne bij mij logeren. Als Joanne dan weet je dat er gegarandeerd een foto sessie aan komt. Zo ook deze keer. Een overvloed aan foto's en ontzettend veel foto's waar we er lachend/ raar fronsend of met onze tong naar buiten op staan. Dit zijn een aantal "mooie foto's" van mijn outfit die dag en verder ben ik van plan wat raak te kletsen. Pak lekker een kopje thee en iets lekkers en ga er eens goed voor zitten. (Niet dat er iets spannends aankomt en drinken is goed voor je. Een goede reminder voor mij want ik vergeet altijd te drinken.) Oke nu beginnen we echt.

Op de allereerste dag dat Joanne kwam stapte we uit de auto nadat wij haar hadden opgehaald van de pond. Joanne trok haar jas uit en..... ik schoot hard in de lach. Waarop Joanne mij vragend aankeek. Het werd snel voor haar duidelijk toen ik ook mijn jas uit deed. Wat bleek, we hadden dezelfde blouse aangetrokken. Van de zomer waren wij er al achter gekomen dat we dezelfde blouse hadden gekocht toevallig terwijl we het niet van elkaar wisten. Maar nu hadden wij hem ook nog toevallig  tegelijkertijd aan. Het bleef ook niet bij een keer want de tweede dag pakte ik mijn kleding uit mijn kast. En toen ik begon met aankleden zei Joanne: " Nee Mir!! Ik wilde vandaag ook mijn rode vest aan doen.  Dit soort situaties komen we vaak tegen. Iets wat ik vaak heel grappig vind maar af en toe ook wel jammer. Vooral blijft het hilarisch als we weer eens in dezelfde kleding verschijnen. We zouden bijna twins kunnen zijn. Niet qua uiterlijk (Joanne is veel knapper dan ik ben) maar qua innerlijk. 


Zo gebeurde het ook dat we in een brocante winkeltje in de graanbuurt stonden (over de graanbuurt vertel ik een andere keer meer.)  en Joanne pakte een sjaal waar wij beiden totaal verliefd op werden. Na wat discussiëren besloten we hem beiden maar te nemen. Van 25 euro was hij zelfs afgeprijsd naar 10. Ik ben onwijs blij met de sjaal.  Verder heb ik een vest aan die uit Athene komt. Ik liep daar met vriendinnen toen een vriendin een winkel zag waar ze een favoriete broek vandaan had gehaald. Toen we eenmaal naar binnen gingen zag ik wat ze bedoelde. En ik vind het ook super jammer dat de winkel niet in Nederland is.  Er is wel een webshop en de winkel heet Jennyfer. Verder is het bloesje van de Zara al heb ik deze 2de hands gekocht. Ik ben er helemaal verlieft op. 


Is je trouwens opgevallen dat ik een pleister draag? Ik ben de grootste kluns van Nederland. Wat zeg ik? De hele wereld. Ik was bezig met een schoolopdracht en toen etste ik in mijn vinger. Etsen is in rubber of kurk snijden zodat je een stempel kan maken. Maar ja je kan er je vinger ook mee bewerken. Alleen niet aan te raden.


Verder vertelde ik enthousiast tegen mijn moeder of Joanne (dat kan ik mij niet herinneren) dat ik een bosje bloemen voor mijn moeder had gekocht. Ik had namelijk rode rozen en buskruid gekocht. Ik bedoelde alleen natuurlijk geen buskruid maar gipskruid. Oeps foutje. Ik was niet zo handig bezig. 

En dat was het allemaal wel. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn blunders en mijn geklets te lezen. De kerstvakantie zit er weer weer op en ik ben al weer 2 dagen op school. Dus ik dacht laat ik dit eerst maar schrijven voordat hetzelfde gebeurt als altijd. Dat ik er geen tijd voor heb en het veel ste laat weer online komt. Ik hoop dat het bij jou leuk is op school en dat je niet alweer naar de vakantie terug verlangt. De volgende duurt namelijk nog even.


Geniet nog maar even van een niet zo'n mooie maar typische ik foto waar ik er 100 van heb omdat ik slecht ben in poseren voor de camera dus dan telkens in de lach schiet.

Tot snel en, a lot of love,

Miriam Verkerk 

Ps duim voor mij want ik heb een vreselijke Engels toets overmorgen waar ik erg tegenop zie. Ik wil niet. Mag ik onder mijn lakens van mijn bed wegkruipen en wachten tot hij op een magische manier voor mij word gemaakt zodat ik hem niet hoef te maken en weer verder kan met leven. (Misschien iets te dramatisch?)

Geen opmerkingen :