zaterdag 20 september 2014

Logeertips + the bucketlist

zaterdag 20 september 2014

Morgen komt Joanne logeren. Ik heb er natuurlijk heel veel zin in en daarom vertel wat tips en handige of leuke ideetjes. En eerst wil ik het hebben over wat je mee kan nemen en wat ook handig is om mee te nemen. Ik heb namelijk al zo vaak ingepakt dat ik een expert ben geworden. (Nee hoor ik vergeet zo vaak iets. Haha.)
Natuurlijk moet je de handige dingen meenemen zoals kleren en je pyjama maar hoe aquart is het om in je koffer je ondergoed en al dat stuff (ook vrouwelijke spullen, you know) te hebben zitten. Dat iemand het makkelijk ziet liggen. Ik raad je daarom ook aan om het of in een zijvakje of in een speciaal soort van toilettasje te stoppen. Niemand die er dan last van heeft. En je kan het makkelijk meenemen naar de badkamer. Vergeet ook je tandenborstel kam tandpasta niet en neem nog een leuk notitieblokje mee en je camera. Niets is zo leuk om foto's te maken en ze later terug te bekijken. Zorg ook dat je een goede oplader voor je telefoon mee heb en ook voor andere apparaten. Niets is zo rot dan met lege batterij zitten. Geld is ook handig trouwens.


Zorg dat je altijd iets te doen heb want wanneer je je verveeld ga je je sneller aan een ander irriteren en een ruzie tijdens een logeerpartij is echt niet waar je op zit te wachten. Als iemand bij jouw komt kan je een lijst maken van dingen die je kan doen zodat je die altijd bij de hand heb. En je kan op leuke inspirerende site's blogs of op YouTube kijken. Welke.nl of pinterest is een van de site's met zo veel leuke ideeën. Maar wat ook heel leuk is is een bucket list. Je maakt een lange lijst met dingen die je samen nog wilt doen. Je kan een  koprol doen maar ook een wereldreis erin zetten en kijk maar wat lukt. En als je je de volgende keer verveeld pak je het schriftje erbij en ga je er iets van doen. De bucket list kan je ook met je vriendin doen als je niet gaat logeren. Want het blijft leuk. En zo doe je de leukste dingen waar je anders nooit aan denkt.


Ga 's avond allemaal films kijken achter elkaar of klets gezellig bij in bed. En tip, weet je niks meer te vertellen zoek dan op je mobiel naar meidenvragen zoals chocola of oreo. (Oei die is eigenlijk wel heel lastig ik denk dat ik voor oreo ga) Of de vraag je haar een dag paars verven of een heel jaar paars aantrekken naar school. (die is echt lastig maar ik denk je haar verven een dag maar dan wel met uitwasbare verf) Dit kan je ook zelf verzinnen.


Zorg dat je wel laat maar ook weer niet te laat gaat slapen als je meerdere dagen gaat logeren spreek dan af om een nacht goed te slapen en een nacht lekker te nachtbraken (zo noemt mijn moeder dat altijd maar het klinkt best wel raar en vies). Als je de volgende dag super moe bent dan heb je ook niets meer aan elkaar.

Maar het belangrijkste maak plezier met elkaar,

Doeg en fijne week Mir.

Geen opmerkingen :