woensdag 5 augustus 2015

Logeerpartij bij Joanne

woensdag 5 augustus 2015
Heeeeey allemaal,

Ik ben vanaf donderdag ochtend tot zaterdag avond bij Joanne geweest. Zij is van blogguh.nl. En daar heb ik dus gelogeerd. Als je mijn blog al langer volgt weet je dat ik vaak naar haar ga. En ik heb voor jullie weer wat foto's. Ik had er 195 gemaakt. Oeps.Ik kwam daar aan en ik mocht gewoon niet naar binnen. Sad face. Maar ik kreeg er iets heerlijks voor terug. Zoals je hierboven ziet. Ze had een hele tea setting neergezet. Echt o i love her so mutch. Er waren oreo chocolaatjes, brownies (die helemaal zacht waren maar zo lekker!), spekkies, m&m's, appelflappen en thee. Jum. Dit was heel handig want daarvoor moest ik nog even langs de tandarts. Don't worry ik had helemaal niets. En omdat ik langs de tandarts was geweest had ik nog niks op. Ik kreeg van Joanne onder andere dit schattige sleutelhangertje. Hoe leuk??? Een cactusjes. Het verbaasde me een beetje dat Joanne door heeft gehad hoe veel ik van cactusjes ben gaan houden. Haha. Maar ik heb nog niet eens een cactus in mijn kamer.

We gingen bellen blazen. Wat super leuk was! En ik heb veel bloemenfoto's. Omdat hun tuin er zo mooi uitziet altijd. En ze hebben hele mooie bloemen. Ook was er een spinnetje die ik heel tof vond. Maar daar waren wel heel veel spinnen. Niet dat ik dat erg vind.Er was ook een vlinder op de ton. En hij bleef heel stil zitten. Maar het klopte niet helemaal. Omdat hij niet weg vloog. De volgende dag kwam ik naar beneden en zag ik hem bezopen in het water. Die nacht had het hard geonweerd en regent. Maar toen we hem met een blaadje op een droog plekje hadden gezet hebben we m niet meer gezien.

Joanne en ik waren de hele dag aan het fotograferen. Joanne heeft nu de zelfde camera als mij en dat vind ik heel leuk. Het grappige van Joanne en mij is dat we veel op elkaar lijken. De dag erna hadden we zelfs hetzelfde jurkje en haarbandje aan. Dus toen waren we soort van twins. Die dag was haar moeder jarig.


Ze hadden weer hele mooie bloemen in de vensterbank en i love bloemen net zoveel als Joanne. Nee grapje Joanne meer. 


Ik ging met de bus weer terug naar huis en ik zag dat ik nog een bushalte moest en ik vergat gewoon op stop te drukken. Zo stom!! Dus in paniek liep ik naar de bus chauffeur  en hij zette me ter plekke af zodat ik terug kon lopen. Ik haalde net net de pont maar wist niet zeker of ik wel uit had gecheckt in de bus.

Ik was een beetje geschrokken maar gelukkig liep het goed af en kwam ik er op tijd achter.

Dag en slaap lekker, goedemorgen of welke dag dan ook.
Mir

Geen opmerkingen :