vrijdag 1 december 2017

Last year outfit

vrijdag 1 december 2017


Precies een jaar geleden zijn deze foto's gemaakt. En omdat ik druk bezig ben met de foto's die ik achterloop toch nog te posten moest ik maar over mijn schaamte heen stappen. Want een jaar geleden is wel erg lang. Toch hoop ik dat je van deze foto's geniet. Haha.

Op dat moment wilde ik heel graag mijn outfit showen. Want dit kettinkje wat je hierboven ziet had ik net nieuw gekocht. En die trui die heb ik afgelopen jaar dus heel veel gedragen. Hij zit heerlijk en het is ontzettend prettig om even weg te duiken in deze trui.


Deze momentopname was 's ochtends vroeg bij Joanne in de tuin. En ik was heel moe. Want we hadden die nacht weer lekker lang liggen kletsen. Gewoon vertellen wat voor avonturen we hebben beleeft. En heel misschien kwam het thema jongens ook wel langs. Al vertelde ik dat ik dus niemand op het oog heb dus dat mag je best weten.


En dan sluit ik af met een vage niet scherpe foto van mijn schoenen terwijl ik spring. Haha.
Fijne dag nog en geniet van dit herfstweer.

Liefs Mir


Geen opmerkingen :