dinsdag 26 augustus 2014

Polaroid foto's

dinsdag 26 augustus 2014
Hoi allemaal, vandaag heb ik het over foto's laten afdrukken. Ik ben namelijk gek op foto's maken en leg alles graag vast met de camera, dus ik heb ook aardig wat foto's ondertussen verzameld. En omdat ik deze zomervakantie bezig was met mijn Kamer opruimen en decoreren wilde ik graag wat foto's ophangen. En niet gewone foto's maar foto's die op een polaroid foto's lijken. Ik heb er een paar in mijn agenda zitten wat voor een fotolijstje naast mijn bed maar waar de meeste aan hangen is aan een lijst met touwtjes aan de muur.Ik heb de foto's dus besteld bij Hema en via de site kan je heel gemakkelijk foto's uploaden. Je kan ook gewoon een normale grote aanhouden maar ik wou het normale fotoformaat en de kleine formaat bestellen. Ik heb voor in mijn normale fotolijstjes foto’s van 10×15 besteld en voor mijn foto waslijn kleine fotootjes van 5,75 bij 5,75.Je kon ook een grijze of zwarte rand kiezen. De foto's hebben een mooie kwaliteit en je kan ze zo schuiven hoe je ze zelf het mooist vind. Ik heb ze bij de Hema bij mij in de buurt laten afleveren maar het kan ook thuis worden afgeleverd. Ze worden in een mooi doosje geleverd. Kijk nou hoe schattig.


Je moet wel eerst even kijken of je echt de grootte wil dat je kiest want op Hema lijken ze groter dan ze in werkelijkheid zijn. (Zoals je op de foto kan zien.) Maar ik ben er heel tevreden over.


Ik heb deze kleine fotootjes dus gebruikt om aan mijn foto waslijn te hangen. Ook ga ik nog een paar van deze fotootjes uitdelen aan vriendinnen en ga ik ze nog in mijn agenda plakken.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik ben er zelf super blij mee en ik kan het jullie zeker aanraden om foto’s te maken en af te drukken want het is echt heel leuk! Je kan bij #mobileprint ook foto’s uploaden van je instagram, twitter of facebook maar ook gewoon vanaf je computer. Super makkelijk dus. Scheelt wat zoekwerk door je computer heen.

Liefs, MirGeen opmerkingen :