zondag 31 december 2017

Goodbye 2017, hello 2018

zondag 31 december 2017---   happy new year   ---


365 dagen geleden begon 2017. Het moment waarop je gespannen bent wat het nieuwe jaar je mag brengen. 365 dagen later. Weer gespannen alleen nu op wat 2018 mij mag brengen. Ik weet al een aantal dingen die moeten komen, stage lopen en (een paar) examens maken. Toch is er ook heel veel wat je niet weet. Voor sommige een avontuur voor mij ook wel een beangstigend gevoel.  12 maanden die je weer in gaat vullen. Vol met nieuwe mogelijkheden. Maar gelukkig komt alles niet in een keer. Daar heb je een heel jaar weer voor.

Je snapt wel dat ik dit net voor 12 uur niet meer in elkaar heb gezet. De foto's waren van vorig jaar. Toch wilde ik jullie een gelukkig nieuw jaar wensen. Vol met tevredenheid over jezelf en je leven, liefde en makkelijke maar ook moeilijke tijden. Dat maakt wie jij zal worden in de toekomst. En of ik nog goede voornemens heb? Ik ben gestopt met goede voornemens bedenken. Als ik iets wil veranderen in mijn leven doe ik het toch op dat moment. Zo impulsief ben ik wel. Haha.May your 2018 be as beautiful as you are. Lots of love,

Geen opmerkingen :