donderdag 30 november 2017

It is okay to not feel okay

donderdag 30 november 2017


It's alright to feel not alright. Dit is iets wat ik mij altijd probeer te herhinderen. Want in deze wereld probeert iedereen altijd gelukkig te zijn.


Wat is je nieuwjaars wens? Gelukkiger zijn!! Wat zou je graag willen. Gelukkiger zijn. Meer hebben, ergens beter in zijn. Ik denk dat als je accepteert dat je soms ook minder gelukkig mag zijn en dat gevoel waardeert en accepteert. Je je veel beter daarna kan voelen. Natuurlijk moet je niet in minder gelukkige tijden blijven hangen. Maar als je je not "really happy moments" accepteert voel je je daarna niet schuldig of verdrietig dat je je zo gevoelt heb. If that makes sense?!?! Okay Miriam dit is diepgaand.

Ik heb dus een aantal dingen gefilmt waar ik mij beter door voel als ik mij niet zo blij voel. Iedereen heeft die momenten dus ik ook. Dat betekent namelijk dat jij (en ik) leeft en je ook maar gewoon een mens bent.


Geen opmerkingen :