zaterdag 16 september 2017

colourfull face

zaterdag 16 september 2017

Liet ik je schrikken?? Sorry. Tja ik wist ook niet wat ik moest zeggen toen ik dit zag. Clown? Nee ik ben geen clown hier. Expressionisme. Daar moest ik iets mee doen. Ik hou totaal niet van expressionisme dus ik probeerde de opdracht zo aan te passen dat het bij mij paste. Ik probeerde. en vind de foto's toch wel gaaf geworden. Ik hou van dit soort opdrachten. 


Om mijn stilte te onderbreken op mijn blog, hier ben ik. Ik hoop weer regelmatig hier te zijn. En om je gerust te stellen, Dit soort blogje ga je niet te vaak zien. Dit is namelijk een beetje abnormaal zelfs voor mij. De komende tijd kan je een heerlijk receptje verwachten die ik afgelopen weekend heb gebakken. ( En toevallig vanavond nog op heb.) En mijn vakantiefoto's + een aantal foto's van Joanne toen ze bij mij logeerde.


En dat was het voor dit blogje. Meer heb ik niet te vertellen. Verder kan ik alleen nog zeggen tot morgen. (Hint.)


Een reactie plaatsen