zaterdag 17 juni 2017

Meivakantie #2 Natuur en fotografie

zaterdag 17 juni 2017


Meivakantie. Hoelang is dat geleden? School. Meer hoef ik niet te zeggen. Wat ik ook nog niet heb verteld is dat ik 18 ben geworden. En dat is super raar, niet leuk, toch wel leuk. Maar daar ga ik het nog over hebben. Niet nu in ieder geval. Want Joanne kwam met de meivakantie. En de foto's waren te mooi om ze niet nog even op mijn blog te laten zien. Heb ik verder al verteld dat ik mijn haar toen had afgeknipt? Haha ik loop achter. Maar het is bijna zomervakantie dus dan heb ik hopelijk meer tijd.Ik nam Joanne mee naar een stuk beschermt natuurgebied. We hadden geluk dat we laag water hadden en pech dat we geen kaplaarzen hadden aangetrokken. Haha. Onze schoenen zaten helemaal onder het modder. Het was een beetje koud maar wel heel mooi. Heel rustgevend net alsof we midden in de wildernis waren. (Waren we eigenlijk ook.)In mijn allereerste blog vertelde ik iets over mijn vest en kijk hier heb ik hem weer aan. Haha.  Hij is nog steeds een favoriet. Ik draag hem graag al is hij de laatste tijd wat te warm. Joanne heeft echt mooie foto's gemaakt. Thanks Ann! Het leuke van eropuit trekken en foto's maken is dat je op deze manier steeds beter leert fotograferen en je veel foto's heb om op terug te kijken. Making memories. Als ik naar deze foto's kijk komen de herinneringen boven van onze schoenen die heel vies waren, en die we  later schoon maakte met een schuursponsje. En dat het heel glad was en we telkens bijna vielen. (Niet gebeurd gelukkig.)Het allermooiste meisje dat ik ken, aka Joanne. Joanne is zo fotogeniek en als ze voor je lens staat doet ze het perfect. Ze kijkt de perfecte kant op en heeft geen instructies nodig. Gewoon een natuurtalent.  Ik hou van je Ann en je bent geweldig.  En ik heb je graag voor mijn lens.


 Behind the scene's:

Hier de foto's achter de schermen. Zoals je ziet kijk ik als ik foto's maak heel raar en knijp ik een oog dicht. Haha.  En ben zo geconcentreerd dat ik eruit zie alsof ik chagrijnig ben. Haha.Ik hoop dat je het leuk vond om te zien en lezen ondanks ik niet iets nieuws of indrukwekkendst heb verteld. En dat het al meer dan drie maanden geleden is. Ik vond het gewoon zonde om deze foto's niet in mijn blog dagboek te zetten.  En dit ben ik. Veelste laat maar graag nog de foto's willen plaatsten

Heb een fijn weekend.

Lots of love,
Miriam Verkerk