zaterdag 13 mei 2017

Meivakantie #1 flowers

zaterdag 13 mei 2017

Zoals ik in mijn vorige post vertelde zouden er veel foto's komen. Die zijn er. We hebben denk ik een nieuw record aantal foto's namelijk plus minus 800 foto's. Zullen dat er genoeg zijn? Natturlijk laat ik zie niet allemaal zien. Want daarvan is een vierde mislukt. Daarvan de helft sta ik er raar op en dan blijft er nog een klein gedeelte over.  Je kan beter te veel dan te weinig foto's maken. Hoe deden ze dat vroeger??? Hoe hielden ze het met een analoog camera vol. Ik maak graag veel foto's.


Joanne en ik besloten om met de fiets naar een plaats dichtbij mijn huis te gaan. Ik woon naast de lek weilanden en natuur. Het was daar prachtig. De hele dag regende en miezerde het maar toen wij foto's gingen maken kwam de zon door. (Hoe perfect kan je het hebben). De zon lachte ons gezellig toe. We liepen een stukje en toen opeens vloog er een fazant uit het gras. Ik schrok zo zo zo hard en baalde daarna dat ik m niet had gezien om foto's te kunnen nemen Want we waren heel dichtbij.  


Ik heb vrijwel heel die week in dit vest geleefd. Hij komt bij de Sting vandaan en ik ben er erg blij mee.  Lekker warm en zacht. Zo voelt het alsof je in je comfy vest ergens zit maar het ziet er nog leuk uit ook. Haha lekker handig. Het bloesje komt bij de H&M vandaan uit de uitverkoop en de broek is van de Vera Moda. Voor diegene die geïnteresseerd zijn. 


Om de (nog steeds vele aantal) foto's af te sluiten, een foto die niet mijn mooiste maar wel het best omschrijvende beeld geeft van de daagjes met Joanne. Ik lachend, genietend, comfy, stralend en warm voelend in het zonnetje met Joanne aan mijn zijde.  Elke keer als Joanne er is kan ik opladen en kan ik daarna weer tegen de nieuwe periode die komt. Het is zo belangrijk iemand te hebben die zorgt dat je je gewaardeerd mooi en liefdevol voelt. Joanne ik ben trots op je en je bent de beste vriendin die ik me kan wensen. 


Lots of love,

Miriam Verkerk