dinsdag 25 april 2017

Spring is coming

dinsdag 25 april 2017

Hello lovely reader, de tijd is zo snel verstreken. Het is nu al lente en wat een mooie bloemen zijn er op dit moment. Alles bloeit en is prachtig. (Jammer dat het zonnetje niet zo meedoet.) De bloemen laten zich weer van hun mooiste kant zien. En ik kon niets anders dan ze fotograferen. De bijtjes en vlinders komen weer tevoorschijn samen met spinnen. Dit is iets wat niet iedereen leuk vind haha. Ik word er in ieder geval echt weer vrolijk van de kleurrijke bloemetjes. De zon die opkomt als ik naar school ga. Als ik in de bus zit zie ik de zon opkomen en dan zie ik de molens zwart met een prachtige zonsopgang daarachter (clair-obscur is het beeldaspect in de kunst). Het is allemaal zo snel gegaan dit jaar. Voorjaarsvakantie. Pffff. Ik ben er wel echt aan toe moet ik eerlijk zijn. De laatste tijd voelde het net of alles langs me heen ging en het soms allemaal te veel was. Herken je dat gevoel? Alsof er te veel gebeurd en je er wel bent maar mentaal niet helemaal. Naja nu heb ik vakantie en kan ik een weekje bijkomen en huiswerk maken. 
In de vakantie komt Joanne wat wel te raden was. En ik hoop weer op mooi lenteweer. Het word zeker te weten heel gezellig met Joanne. Het is namelijk altijd gezellig met Joanne. En ik heb Mijn haar vandaag geknipt. Kort echt heel kort. Aaaah ik vond het best spannend. En ik heb er gemengde gevoelens over. Maar ik denk dat ik het wel heel leuk vind.

 Ik weet dat niet al mijn lezers geloven maar ik wel. En omdat ik op mijn blog echt ik wil zijn hierbij een klein iets.  Ik wil namelijk zeggen dat ik de natuur zo prachtig gemaakt vind. Het verbaast mij hoe iemand dit allemaal heeft kunnen bedenken. Geweldig. God is geweldig.  Ik vind het geweldig dat ik dit kan fotograferen. Soms moet je namelijk je ogen openen om je zegeningen te zien. Ik heb het soms zo druk dat ik niet meer zie hoe mooi alles is. De natuur, het moment van even niets doen en na een drukke dag in bed kunnen liggen. Voordat ik deze foto's maakte had ik het druk. Ik moest nog engels leren en nog de zangdienst oefenenen. Maar ik besloot om even mij ogen te openen door mijn camera heen. Even het moment zien. De prachtige bloemen en het fijne moment. Ik ben heel blij met hoe de foto's zijn geworden.

Naast het foto's nemen hadden we nog een ijsje gehaald. Ik had echt een hele lekkere smaak. Sinaasappel-monchou. Echt genieten. Ik zal vast deze week nog meer plaatsen want met Joanne komen er altijd veel foto's. Dus be prepared. Er komt vast een overload. En ik laat jullie mijn haar nog zien.

Liefs en a lot of love,

Miriam Verkerk