zondag 5 juni 2016

Ik een boekenwurm?

zondag 5 juni 2016

Ik ben echt een boekenwurm. Met een goed boek ´s avonds in onze kamer stoel. Of laat nog in bed. Dan ben ik er zo in verdiept dat ik laat in de avond schrik van de tijd. Tja moet het boek toch niet zo interessant zijn? Nu haal ik vaak boeken bij de bibliotheek maar ik kwam erachter dat ik helemaal niet zo veel boeken thuis heb. Dus besloot ik zelf deze zomer een paar boeken te kopen. Want zo vind ik: 

Het belangrijkste van een boek vind ik dat hij fijn leest en je meesleept naar een andere wereld.Eleanore and park 


Ik ben malaga


Een weeffout in onze sterren


Waar het licht is


De hemel begint aan bij je voeten


De boekendief


Harry potter


Liefdesbrieven aan de sterren


Girl online 
En dat waren mijn favoriete boeken.
Tjuss Mir.