zaterdag 12 maart 2016

What's in my bag

zaterdag 12 maart 2016Met trots kan ik zeggen dat dit mijn eerste artikel is na het vernieuwen van mijn blog. En ik ben er echt heel trots op. Ik vind dat het er zo mooi uit is komen zien. Ik heb wel wat hulp gehad. Maar hier is dan mijn blog na een poos offline te zijn (een soort van winterslaap). Ik had wel een aantal keer de afgelopen weken: "O dit kan ik schrijven" "dit wil ik vertellen" "Aaah deze foto's wil ik plaatsen want die zijn heel mooi geworden." En telkens kon het niet. Ik wist niet dat ik het zo zou missen. Het bloggen. Maar hier ben ik dan. Dit was een van mijn ideeën afgelopen winterslaap. Laten zien wat ik meeneem als ik weg ga. Ga winkelen of naar school neem ik ook veel hiervan mee. Je heb vast al gezien dat mijn scherm van mijn mobiel aan gruzelementen is. (Als je het niet heb gezien hierbij dus het is zo.)  Diepe snik. Ik had gisteren een presentatie en toen ik klaar was moest ik snel even naar mijn kluisje. En toen liet ik mijn mobiel uit het bovenste kluisje vallen. Met het scherm op de grond. Maar eerst dacht ik het valt vast mee hij heeft de trap ook overleeft. Maar nee dit keer heeft mijn mobiel het niet overleeft. Dus nu zitten er scheuren in. Ik hoop snel een nieuwe mobiel te kopen. Of mag mijn vaders mobiel. Want hij wilt al even een nieuwe mobiel.

Key's: Ja zonder sleutels kom ik niet ver. Mijn huissleutel , fietssleutel en kluissleutel zitten eraan. Verder een Eiffeltoren uit Paris en een leren hanger.

Sunglasses: Voor als het zonnetje om de hoek komt kijken.

Vaseline rosy lips: Ik heb vaak droge lippen of velletjes. Dit vind ik echt vervelend en ik vind het fijn om een lippenbalsem mee te nemen.

Money: Is altijd handig.

Hairclipps, bobby-pins, hair ties, hairpins: Op een een of andere manier vind ik ze altijd onderin mijn tas, in broekzakken en op allemaal andere plekken. Maar niet waar ze horen. Ik denk dat je nooit genoeg kan hebben. En ze zijn altijd handig omdat je haar nou eenmaal vaak in de weg zit.

Notebooks + pencils: Als ik idee heb moet ik hem opschrijven. Als ik me verveel moet ik kunnen schetsen en als je iets moet onthouden is het ook makkelijk. Ook fijn als je lang moet wachten dan kan je spelletjes doen zoals galgje en boter kaas & eieren.

Camera: Ja daar fotografeerde ik mee dus die staat niet op de foto's. Maar sinds ik mijn canon en mijn blog heb sleep ik hem bijna overal mee naartoe.

I'll give you the sun aka a book: Mijn eerste verslaving is thee maar een van de volgende is boeken lezen. Op school als je een saaie les heb of moet wachten. In de bus/trein of een ander vervoermiddel. Om even iets te doen en je niet hoeft te vervelen.

Nivea crème: Ik heb hele droge handen , en als ik ze niet bij hou gaan ze zeer doen. Dus neem graag crème mee en dit is mijn way to go. Ik gebruik altijd nivea en heb thuis een hele grote pot staan.

Mobile phone and a vislens : Je mobiel om bereikbaar te zijn, foto's maken, internetten (als je dat ten minste heb) en zo door. En om op foto's maken terug te komen ik heb ook een kleine lens voor op mijn mobiel. Super grappig right? Dit zorgt echt voor leuke en mooie foto's.

Scarf: Zonder sjaal zie je mij niet vaak rondlopen. Ik vind het fijn er een te dragen naar school bijvoorbeeld.  En ik hou ook van mooie sjaals. Ze maken net je outfit compleet, naja zo voel ik het dan.

Bag: Een tas. Om al je zooi in mee te slepen. Ik heb altijd van alles mee want ik wil voorbereid zijn. Deze tas komt bij de Primark vandaan en ik ben nog opzoek naar een betere tas. Maar ja ik moet maar net de perfecte tas tegen komen.  Zolang werkt deze tas prima.


En dat was het dan. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, inspiratie uit haal of gewoon leuk om de foto's te bekijken. En ik ben bezig in " I'll give you the sun "en tot nu toe is hij echt aan te raden. Ik lees hem wel in het Engels maar hij bestaat ook in het Nederlands.

Miriam Verkerk