donderdag 24 maart 2016

Favorite's of february and march

donderdag 24 maart 2016

Once there was a fox
who lived in a deep,
dense forest. For as long as
Fox could remember, his only
friend had been Star,
who lit the forest paths
for fox each night.
But then one night,
Star was not there,
and fox had to face
the darkness all alone...

~ From the fox and the star by Coralie Bickford-Smith


Hey allemaal, Ik had iets beloofd. In mijn vorige artikel zei ik dat ik zou laten zien wat ik had gekocht in Amsterdam. Nu wil ik het combineren met mijn favorite's van afgelopen twee maanden. waarom niet een maand? Het is al langer mijn favorite. En March is nog niet afgelopen. We hebben nog even te gaan. En wil je weten hoelang ik hier mee bezig ben geweest? Lang! Vanaf vanmiddag rond twee uur tot half 6 ongeveer.


BOOKS  -
The fox and the star

Helemaal aan het begin kon je al lezen waar het over gaat. Een vos en een ster. En als je het mij vraagt is dat de perfecte combinatie. Dat zijn mijn twee van mijn favorite figuren. Maar waar ik helemaal voor gevallen ben is dat de binnenkant er echt geweldig mooi uitziet. Ik weet niet of je linoleum drukken kent? (Anders moet je het even opzoeken, in Google 'linoleum drukken' intypen. ) Ik heb het boek gekocht bij de Waterstones en dat is een Engelse boekenwinkel. Het boek is ook in het Engels. Het is wel makkelijk te begrijpen want het is voor kinderen. Maar dat maakt het er vind ik niet minder leuk op. De kleuren die in het boek zijn gebruikt zijn blauw, zwart, oranje, geel en grijs.- LIPS -
vaseline rosy lips 

Deze lippen glos is een life safer. Mijn lippen gaan snel schilveren met allemaal velletjes. Of ze zijn super droog door de gure wind en het vieze weer. Vaseline is zeker weten al een favorite maar deze lippen glos heeft een subtiel kleurtje. Ik heb deze tip van een van mijn mede bloggers gekregen en ook mijn beste vriendin meteen, Joanne. Haar naam is een link naar haar blog, even kijken dus. Ik heb hem nu ook op mijn lippen. De geur is trouwens echt heel fijn. Zoet maar niet te zoet. Al vind ik het niet naar rozen ruiken.


- BODY -
body butter honeymania

Ook een aanrader van Joanne. Ik heb niet veel hierover te vertellen. Ik vind de geur lekker maar je moet niet teveel opdoen.  Hij komt bij de body shop vandaan voor 6 euro. En ik doe echt lang met body butters. Ik heb er nog een in het klein en een grote. De kleine is mango de grote is Marokkaanse Rose.  En nu dus honeymania. Duidelijk ruik je honing. Maar het is wel een lichte geur.- PHONE -
samsung galaxy s4

Ik had al verteld dat ik mijn telefoon heb laten vallen? Ja als het goed is wel. Als je echt niet snapt waar ik het over heb moet je even twee artikeltjes terug gaan. Naar de what's in my bag. Ik vond het echt vervelend want ik was goed op weg voor mijn nieuwe camera. En nu moest ik eerst een nieuwe mobiel kopen. Op dat moment ging mijn vaders mobiel ook kapot. Dus heb ik het kapotte onderdeel gekocht (een moederbord) en in zijn mobiel gedaan. En het werkte hij deed het weer. Dus nu heb ik dus een Samsung galaxy s4. En ik kan niet echt zonder mobiel. Ik kan het wel maar wil het liever niet. Dus ik ben blij dat ik weer een goed werkende mobiel heb.

En waarom staan er oordopjes bij? Deze zijn nieuw bij de Samsung galaxy. En ik vind ze heel fijn. Ze blijven veel beter zitten dan de vorige. Ze lijken een beetje op de Apple maar dan met een zachte in je oor en niet heel hard zoals de Apple. Dus een grote like.


- MUSIC -
bloom by the paper kites

Dit is een liedje wat ik de afgelopen tijd heel veel heb geluisterd. En vandaag ook. Hoe tof ziet alleen al dit hierboven uit? Super tof toch. Het voelt een beetje als een slaapliedje vind ik. Ik vind zoiezo een gitaar heel mooi klinken. Soms wil ik dat ik het zelf kan spelen. Maar ja je kan niet alles kunnen en willen. En de stem vind ik heel mooi. Rustgevend, vrolijk, avontuurlijk en mysterieus. Zo zou ik het willen omschrijven. Gewoon maar even luisteren ieder persoon ervaart het weer anders. Haha.


- TYPEMACHINE -
vintage (hij werkt echt)

Aaaaaaah. Ik ben echt super blij met deze aanwinst. Ik hoef brieven niet meer te schrijven. Ik typ ze gewoon en ze zien er nog fancy uit ook. Hoe tof. Ik ben echt super duper enthousiast. Waarom is dit alleen maar voor vroeger en nu zo duur en lastig aan te komen. Ik heb hem kapot gekocht en weer opgeknapt. Bij elkaar ben ik zo'n 20,-  25,- euro kwijt geweest. En ik wil hier nog veel mee doen. Brieven, verhalen of gewoon gedachtes. Ja ik weet zeker dat ik hier geen spijt van krijg en geen spijt van heb.  

Tot slot wil ik nog even zeggen dat ondanks alles wat in de wereld gebeurd je niet bang moet zijn. Juist je gezicht vooruit steken en verder gaan. De kans dat je een aanslag meemaakt is even groot als een auto ongeluk. Dat wil ik even zeggen. Want we moeten onze hoofden niet laten hangen. 

From 
Miriam Verkerk