maandag 14 december 2015

Outfit - sunday mid-day

maandag 14 december 2015Op de fiets met handen die voelen alsof ze bevriezen. Mijn ene hand in mijn zak en andere op mij stuur. Om de tien minuten omwisselen om ze allebei nog een beetje warm te houden zodat ze er niet afvriezen. Ja mensen de winter komt er nu echt aan. Het word elke dag met de graad kouder en binnen steeds knusser. Ik merk dat mijn handen steeds moeilijker zijn warm te houden. En vind het eigenlijk niet zo erg. Maar ik was dus op de fiets op weg naar Britt. Daar ga ik iets over vertellen denk ik. Ik weet nog niet waar ik strand met vertellen. Het word gewoon iets vertellen.


Ik was dus op weg naar Britt. Want we hadden afgesproken om te filmen. Ik zou haar filmen. En van haar kan ik dus echt nog veel leren op filmgebied. Ze moet een filmpje hebben voor de toelating van het Grafisch lyceum Rotterdam. En ik mocht haar helpen. Op een gegeven moment toen we bijna klaar waren wilde ze foto's van mij maken. Los ging ze. Een soort van fotocanon moet je je maar voorstellen. En ik dacht dat ik veel foto's maakte. Maar Britt kan er ook wat van. Er zijn zoals je kan zien hele toffe foto's uitgekomen. Dus op insta zie je voorlopig niks anders dan dit. Haha. Ik ben heel blij dat ik Britt mocht helpen en ik ben heel blij met de foto's. Dus Britt als je dit leest hierbij een bedankje.
 jas C&A  -  trui Primark  -  blouse Wehkamp Clockhouse  -  broek Sting  -  schoenen Van Haren

(De schoenen zijn niet echt te zien. Sorry. Toch vond ik het leuk om er nog even bij te zetten. De trui en broek zijn trouwens van de collectie van vorig jaar. Dat je het even weet.)
Nog steeds ben ik zo verliefd op mijn jas. Het is zo'n mooie kleur en je ziet deze jas niet veel. I love it. En voor de oplettende mensen die mijn vorige blog nog niet hebben gelezen. Mijn haar is geknipt. What do you think?

X Mir