zondag 26 april 2015

LEMONADE IN BRUGGE

zondag 26 april 2015


Heeeey allemaal,

Ik ben op dit moment in zeeland en ongeveer 2 minuten lopen van de zee. Vanochtend ben ik samen met mijn ouders en broertje naar Brugge in Belgie geweest en heb er een rondvaart gehad door de stad. Ik ben wezen shoppen en heb verder door de stad geslenterd. Als je in de buurt ben een keertje dan is het de moeite waard. Ik ben langs de DILLE & KAMILLE geweest. Ooooo ik hou zo van deze winkel. Langs NEW LOOK, HEMA en langs THE BODY SHOP.


(Going in the futere to 2018. Ik had foto's van alles wat ik had gekocht waar ik heel heel trots op was. Maar omdat het echt al een poos geleden is en mijn website een keer gecrasht was kan ik de foto;s niet meer vinden. Toch wil ik de tekst bewaren voor als ik nog een keer de foto's vind. )

Prijzen:

Tas - 2,50
rooiebos appel & kaneel - 3,95
schriftje - 2,25
2 kaartjes - p.s. 0,95
the bodyshop lip Butter peache - 5,00


Ook heb ik wat gegeten bij de HEMA. Deze citroenlimonade en een muffin. Het drinken is echt een aanrader. Voor 2 euro kan je hem komen en echt hij was heerlijk. Het heeft een frisse smaak en is niet zoet gelukkig.


 MIRIAM VERKERK

Geen opmerkingen :