donderdag 4 juni 2015

Update + rotterdam trip

donderdag 4 juni 2015
Heeeeeey allemaal,
Gisteren was ik jarig. Whooohooo. En ik heb een nieuwe camera gehad. De canon EOS 1100D. Ik laat een aantal cadeautjes zien als ik het ook heb gevierd met mijn vriendinnen. Daar heb ik nu al zoveel zin in!!!! Ik wil iedereen die mijn blog trouw leest heel erg bedanken en als je vandaag voor het eerst kijkt; Hey en welkom haha. Maar nu over vandaag.
 


Vanochtend stonden een vriendin (amber) en ik op de waterbus te wachten. Want met alle klassen van t3 gingen we naar Rotterdam. Yay. We zijn naar een museum geweest wat eigenlijk best saai was. En toen hebben we een stadswandeling gemaakt met een opdracht. Rotterdam in 15 foto's. Het eerste wat ik dacht was help zo weinig. Het tweede waar ik tegenaan liep was dat iedereen super snel doorliep dus ik liep met een leraar de hele tijd achteraan en moest telkens rennen. En  het derde weet ik eigenlijk niet, haha. Ik heb in ieder geval heel veel foto's gemaakt.Toen daarna mochten we vrij rondlopen. Dus besloot ik naar Lush en de markthal te gaan. En hier is wat ik heb gekocht:


Ik ben bij de Lush aan de Hoogstraat 187 in Rotterdam geweest. Het fijne aan Lush vind ik dat alles dierproefvrij en diervriendelijk is. Ik hou me er soms best wel veel mee bezig. En daarom mag het van mij best wel iets duurder zijn.
 FIZZBANGER


Boem beng pats een bad vol vuurwerk, geel en blauw schuim met de geuren van appel en kaneel.
~ Lush

Hij ruikt heerlijk. Ik heb nog nooit een bath bomb gehad en ben er nu al heel nieuwsgierig naar.  Hij ruikt heel zoet en heel duidelijk. Maar ook wel niet te zwaar. Snap je het nog??? Ik kwam daar binnen en kon echt niet kiezen bij de bath bombs. Maar toen ik deze zag en rook wist ik het meteen.

Fizzbanger - 4,95

 HONEY TRAP

Honingzoete balsem met witte chocolade en vanille.
~ Lush

Oooo het is zo lastig om uit te leggen hoe het is en hoe het ruikt. Toen ik dit las dacht ik "ehm wat??" Ik wist niet goed wat ik me er bij moest voorstellen. Maar hij ruikt heerlijk en is heel fijn op je lippen. Als het al even geleden is dat je het erop smeerde zijn je lippen nog steeds zacht. Nu bij mee nog steeds en ik het het alleen in de winkel op gedaan. Witte chocola is voor mij de lekkerste chocola. De rest hoeft van mij niet zo maar wit. Aaaah en dat in combi met vanille. De honing merk je wil maar is heel licht.

Honey trap - 8,30

THE GODMOTHER of ook wel suikerzoete tante.

Tover jezelf in een suikerzoet schatje en verspreid de magie.
~ Lush

Ehm suikerzoet??? Mierzoet. Ik had deze zelf nooit meegenomen maar ik kreeg hem mee. Als je daar was dan lette ze heel goed op de klant. En het ligt eraan wat je koopt wat je meekrijgt. En ze legde veel uit!!! Het was heel leuk en interessant. Deze ruikt naar limonade of aardbei framboos en is goed voor je huid. Ik kan het niet uitleggen maar wel heel lekker. En heel zoet.

The godmother - 4,75 / per 100g


 Verder heb ik deze fruitdrink gehaald voor drie euro. En hij was echt heerlijk. De smaak was sinaasappel en zwarte bes. En ik wist niet dat deze combo zo lekker was.


Ik vond het dus echt een geslaagde dag!!!! En met een heel blij gevoel ben ik nu thuis en moet ik zo beginnen aan biologie en een opdracht uitwerken voor morgen.
Was jouw dag net zo leuk als de mijne???

<3 Mir

Geen opmerkingen :