zondag 10 mei 2015

Liebsten award

zondag 10 mei 2015
Hoi allemaal,

Ik werd een week en een dag geleden genomineerd voor liebsten award door livelifecreativebyelise. (liebsten betekend favoriete) Deze wil ik vandaag dus ook graag aan jullie doorgeven. vandaag dus niet zo'n groot en speciaal artikel maar meer vertellen en beantwoorden. Ik ga van 13 tot 17 mei op vakantie. Dus weet niet of ik nog wat kan plaatsen als ik weg ben. Maar nu de liebsten award. Veel leesplezier.

1. Hoe komt je aan de naam van je blog?

Ik had eerst een andere naam. Maar kwam erachter dat meerdere die al hadden. Dus dat vond ik niet zo leuk. Ik besloot dus om een nieuwe te bedenken. En omdat ik met mijn blog een klein twinkeltje geluk en blijdschap wil geven noemde ik het a little twinkel today. Nu heet het gewoon Miriam Verkerk. Dat is namelijk hoe ik heet.

2. Wat inspireert jou?

Andere blogs zoals lauresque en little keys to happiness of joanne natuurlijk van blogguh.nl. Maar ook wat ik meemaak of op school. Als er iets gebeurd schrijf ik het graag op en zo voelt mijn blog soms ook een dagboek met allemaal leuke dingetjes (vind ik zelf).

3. Wat wil je echt een keer doen in jouw leven?

Na mijn studie een aantal landen bezoeken en meer leren over andere landen en culturen. Ik zou graag naar Engeland Afrika Spanje Italië Thailand of iets die richting in. Maakt mij niet zoveel uit het lijkt me gewoon gaaf.

4. Welke vrouw is jouw voorbeeld?

Ehm vind ik wel lastig. Ik weet het niet want ik bewonder meer vrouwen. Mijn mama en Joanne.

5. Wat is jouw lievelingsfilm?

If i stay. Zeker weten die vind ik echt geweldig mooi. Maar laatst zag ik een film bij Joanne die mij ook ontroerde. En ik merk ook dat het bij me is gebleven de film. Hier zijn de trailers in ieder geval. Ik heb er trouwens ook er nog een bij gedaan die ik gewoon leuk vind.

6. Jouw favoriete quote is...?

Sometimes you make choices in life, Sometimes choices makes you.

7. Wat is jouw favoriete website naast je eigen blog?

Zoals ik al zei is lauresque en little keys to happiness geweldig maar blogguh.nl of blame the fireworks lees ik ook graag.

8. Hoe zie jij je toekomst?

Ik zie wel wat gaat komen. Ik kan het wel indenken maar het lastige van je leven is je weet nooit wat je te wachten staat. Dus waarom zou ik dingen gaan verwachten als ze misschien nooit komen. Ik laat me liever verassen en leef graag bij deze dag/week/maand of jaar. En geniet graag van de kleine dingen want als je erop terug kijkt zijn dat meestal ook de mooie dingen van het leven.

En dat was het. Er stond dat ik anderen ook deze tag mag overgeven. Maar ik vond deze vragen wel heel leuk en ik dacht, Waarom zou ik een aantal mensen hiervoor nomineren als iedereen deze mag overnemen. Dus heb je een blog??? Voel je vrij hem dan over te nemen. (En laat het even weten want ik ben dan natuurlijk heel nieuwsgierig!!)

Groetjes Miriam Verkerk.
Een reactie posten