donderdag 30 april 2015

ZEE, STREEPJESKAPLAARZEN EN STRAND

donderdag 30 april 2015
Hoi everyone,  Hoe is de vakantie tot nu toe??? IK vind het echt heerlijk en was er echt aan toe. Hierzo is het fantastisch weer maar morgen ga ik weer naar huis. Snik. Ik vind dat echt jammer want ik hou echt heel veel van het strand. En het is hier een prachtige omgeving.
Een poosje geleden kocht ik deze streepjeskaplaarzen op de foto's hieronder. En toen ik ze in de winkel zag staan was ik compleet verlieft. Een streepje rood blauw en kaplaarzen. Ik ben er heel blij mee en heb er geen spijt van dat ik ze mee heb genomen.


Ik vind het stiekem wel een beetje spannend. Dit is mijn eerste outfit die ik op mijn blog zet. En het is toch een stukje van mij dat ik weggeef. Maar dit is echt mij. Ik sta hierboven bij een 10000 strandhutjes daar op het strand. En ik vind ze zo leuk. Ik moest en zou ermee op de foto gaan. Samen met mijn moeder heb ik heel veel foto's gemaakt en ik moest zelf nog een keertje terug om nieuwe baterijen te halen. (ze waren al heel leeg hoor)

T-shirt primark / broekje C&A / panty primark / laarzen schoenmaker in Nieuw-lekkerland

bedankt voor het lezen en tot snel,
Miriam Verkerk 

Geen opmerkingen :