zaterdag 10 januari 2015

The secret life of a blogger tag

zaterdag 10 januari 2015

Hoi allemaal,
Vandaag doe ik een tag. Maar ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Eigenlijk is het The secret life of a youtuber tag maar omdat ik geen YouTube filmpjes maak heb ik er bloggen van gemaakt. Het leek me wel een hele leuke tag. Dus hier The secret life of a blogger. En als je blogt mag je hem best overnemen.


 - Hoe lang ben jij al bezig op je blog?
6 Maart vorig jaar ben ik begonnen met bloggen. Dat is nu 318 dagen geleden. Haha klinkt wel heel grappig. Maar ik blog al bijna een jaar en ik vind het super leuk om te doen.

- Op welk moment denk je dat jij gaat stoppen?
Nu wil ik nog niet stoppen. Ik vind het geweldig om te doen en doe het dus met veel plezier. Zolang ik hier nog genoeg tijd voor heb doe ik dit graag. En eigenlijk zie ik wel wanneer ik stop. Nu nog niet.


- Wat vind je het beste/leukste aan blogger zijn?
Ik vind het leuk dat je zelf je onderwerpen kan bedenken en hoe je blog kan ontwerpen (de lay-out bedoel ik dan) Je kan je eigen gedachtegang hierop zetten. Dat is het leuke hiervan. En de reacties zijn ook heel leuk want ja dat maakt mij ook blij.

- Wat vind je het vervelendst/irritantste van blogger zijn?
Dat als je verteld dat je blogt er nog raar bij word gekeken. (rare zin) Zeker hier op het platte land kennen heel veel mensen nog niet veel blogs. Sommige weten niet eens wat het is. Dus dan word je raar aangekeken of dan is het heel awkward. 


- Hoeveel verschillende foto's heb je meestal om uit te kiezen?
Het ligt eraan wat voor blogpost maar meestal zit ik rond de 40/60 foto's. Het is dan ook heel lastig om de foto's die je wilt eruit te kiezen want er zijn dan zoveel leuke foto's. Volgens mij heb ik af en toe ook veel te veel foto's. haha.  

-  Wat is je blogger crush?
Ik vind Niomi, flying through a sky full of stars, lauresque, zeeblauw.com super fijne blogs hebben, maar Zoella schrijft ook geweldig. 


- Waar en hoe blog je het liefst?
Ik zit meestal achter mijn bureau of beneden op mijn tablet. En dan met een kop thee of wat lekkers. Meestal ook gewoon in de kleding die ik die dag aan heb en heel af en toe al in mijn pyjama of een lekkere jogging broek. Niet echt bijzonder dus. Trouwens ik schrijf op school ook af en toe als ik een tussen uur heb.

- Hoe lang doe je er over voordat je artikel klaar is?
Ik zit daar toch wel een poosje aan. Als ik alleen hoef te schrijven denk ik een half uurtje tot een uur. (Ligt er ook aan hoe groot het artikel is.) Maar wanneer ik ook foto's moet maken en bewerken dan kan ik al snel meer dan een middag bezig zijn. Dus het verschilt nog wel eens.


- Wat is jouw geheim voor een succesvolle site?
Mijn site is niet populair maar wat ik belangrijk vind is om me niet anders voor te doen dan ik ben. En van mij hoeft mijn site niet de grootste te worden want ik heb al plezier met schrijven en foto's maken. En dat vind ik heel belangrijk.

En dat is het een fijne zondag.
Miriam Verkerk.

Geen opmerkingen :