zondag 18 oktober 2015

45 facts about me

zondag 18 oktober 2015

Hou allemaal. Vandaag 45 facts about me. Eigenlijk is deze tag op YouTube langs gekomen. Omdat ik niet goed wist wat ik vandaag wou doen ging ik YouTube filmpjes kijken en kwam ik dit tegen. En toen dacht ik, he dat kan ik doen alleen dan op mijn blog. Dus nu zit ik hier. Ik begin maar snel want ik heb er nog veel te gaan. En ik hoop dat je hierna iets meer van me te weten bent gekomen.

 * Ik doe 2 HAVO en vind dat best moeilijk dus ik hoop dat ik dit jaar haal..

* Ik ben thee verslaafd en lus bijna niks anders dan thee en water.

* Ik ruim zeker een en vaak ook twee keer per week mijn kamer op. Ik kan gewoon niet tegen rommel. Als mijn kamer een rommeltje is is dat ook het geval in mijn hoofd.

* Ik maak bijna overal lijstjes voor. Van werk voor school tot dingen voor mijn blog.

* Ik bel/skype bijna elke week met mijn beste vriendin.


* Als ik een HEMA zie loop ik er eigenlijk altijd even in om te zien of er al iets nieuws ligt.

* Ik bewaar allemaal spulletjes met een herinnering. Ik heb daardoor nu al een aantal dozen vol onder mijn bed staan.

* Ik hou ongelooflijk veel van pure chocolade en stroopwafels. 

* Ik ben een hele grote boekenwurm en als je mij een goed boek geeft dan leest ik hem in een keer uit omdat ik het niet weg kan leggen. En moet weten hoe het afloopt. En als je iets tegen me zegt dan is de kans groot dat ik niet reageer omdat ik dan te verdiept zit in mijn boek.

* Ik neem altijd veel te veel mee als ik ga logeren. 


* Ik kijk bijna nooit televisie. Ik snap gewoon niet wat er leuk aan is!! Films kijken vind ik wel leuk, maar ook niet te vaak.

* De meeste meiden doen make-up op naar school en in de vakanties en weekenden niet. Maar ik doe dat juist andersom! Als ik gewoon naar school ga denk ik ‘Waarvoor is dit nodig’ en in de weekenden vind ik het wel leuk om te doen.

* Mijn handen zijn bijna altijd koud zelfs als ik koorts heb. En ik ben ook een hele grote koukleum. Als ik het koud heb ga ik altijd heel apart staan met mijn armen bij mijn buik op een hele aparte manier.

* Ik ben echt dol op ijs!! En dan vooral Italiaans ijs. 

* Ik ben oreo verslaafd.


* Ik ben een ochtendmens en sta graag vroeg op. dat is voor mij totaal geen probleem.

* Vroeger toen ik nog een lief klein kleutertje was maakte ik altijd ‘boekjes’. Ze kregen een voorkant en een paar pagina's maar dat was het. Ook maakte ik met mijn nichtjes kranten. Ik schreef dan graag het weer bericht en daar kwam dan vaak een orkaan in voor of een andere natuurramp. Of de kleurplaat die je kon inkleuren. 

* Ik ben 1 meter 76 lang.

* Ik heb schoenmaat 38/39.

* Mijn lievelingskleur wisselt regelmatig. Dus de kleuren die ik op dit moment heel mooi vind zijn: bordeuax rood, denneboom donker groen, okergeel en diepe zee donker blauw.


* Ik ben totaal niet bang voor spinnen. Als iedereen gillend wegrent dan ben ik diegene die het spinnetje veilig buiten zet.

* Ik laat echt altijd mijn kamer open staan en ik kan echt niet leren als de deur dicht is. Maar ´s nachts moet de deur toch echt dicht!!

* Ik heb een broertje.

* Volgens vriendinnen heb ik een gezellige kamer en ik ben altijd bezig met het nog leuker maken van mijn kamer.

* Ik houd van fotograferen. Voor mijn blog maak ik dan ook veel te veel foto’s en vervolgens moet ik de helft weggooien en daarvan de helft gebruik ik voor mijn uiteindelijke blog.


* Ik vind het heel erg jammer dat ik niet in Engeland of America geboren ben. Dan mocht ik nu engels praten en dat vind ik toch zo'n leuke taal. (Raar eigenlijk want ik heb dyslectie.)

* Ik houd van gezelligheid maar niet van drukte om mij heen.

* De ‘The Sound of Music’ is mijn lieverlingsfilm en musical. Net als 'Annie' , 'Mary Poppins' 'Sissi' en 'kruimeltje'.

* Ik heb een notitieboekjes verslaving. (Serieus het is echt een groot probleem aan het worden. Iemand een idee hoe ik er vanaf kom?? Nee wacht dat wil ik eigenlijk niet. Notitieboekjes zijn veel te leuk.)


* ’s Winters heb ik in huis altijd sloffen aan.

* Ik heb echt de leukste oppaskindjes die je je kan wensen!!

* Als je mij in een nieuwe groep zet ben ik echt een heel verlegen meisje. Maar als je mij wat langer kent ben ik lang niet zo verlegen meer!!

* Ik kan mij heel veel herinneren van vroeger. Mijn brein lijkt dat gewoon heel goed op te slaan. Ik kan zelf herinneren dat ik 3 was en wat er in die tijd gebeurt is. 

* Ik ben een echte uitsteller. Vooral op gebied van school. Het liefst begin ik er niet aan. Maar als het dan toch moet één dag van tevoren. Maar dan komt de toets ineens wel heel erg dichtbij!! Ik probeer nu wat eerder te beginnen voor een toets.


* Ik heb zo'n grote familie dat ik sommige namen van mijn neven niet eens weet of ze niet uit elkaar kan houden. En ik ook allang niet meer naar elke verjaardag ga.

* Vroeger zat ik op dansen op gymnastiek en op zingen en nu zit ik dus nog op theater.

* Ik ben er heel slecht in als je mij belt de telefoon op te nemen. Eigenlijk kom ik er bijna altijd later pas achter dat ik een telefoontje of sms-je heb gemist en dus al best laat ben.

* Ik kan niet stil zitten en tik altijd met mijn handen of met mijn voet of doe ook iets vaak tikken met mijn handen en vingers. (klinkt raar)

* Ik heb hele lange vingers. Mijn vader zei vroeger altijd echte piano vingers. (Ik speel nu piano)


* Vroeger zei mijn oom ook altijd al dat ik de kunstacademie zou gaan doen waarop ik zei: "nee joh zo goed ben ik toch niet??" En wat zou ik daar later mee kunnen worden, niks toch. Nu lijkt het mij zo leuk om naar een kunstacademie te gaan! (future me: Nu zit ik op een kunstacademie. Haha.)

* Ik ben echt een hele grote kletskous en als je me laat praten en gezellig terug praat dan weet je dat ik altijd wel iets nieuws weet te zeggen want ik vind het soms lastig om te beginnen maar als ik bezig ben met kletsen kan ik niet meer ophouden en moet je me af en toe mijn mond dicht plakken. Oke dat ook weer niet maar ja ik ben erg goed in kletsen.

* Ik heb soms het gevoel dat iets wat gebeurd al wel eens eerder is gebeurd. Creepy.

* Ik ben best wel bang voor vuur. En heb er ook vroeger heel vaak nachtmerries van gehad. In mijn slaapkamer lag altijd een koffertje klaar met wat ik kon pakken zodat ik niet al mijn spulletjes verloor als ons huis in brand stond. Haha gelukkig is dat nooit gebeurd. Ook ben ik ongelooflijk bang voor slangen. Brrr ik krijg de rillingen alleen al als ik het schrijf.  O en krokodillen.

* Ik hou ongelooflijk veel van bloemen en als ik niet weet wat ik wil fotograferen fotografeer ik dat. Bij Joanne thuis staan vaak bloemen en dan voel ik mij meteen thuis. Bloemen geven toch meteen zo'n fijne sfeer.

* En ik heb een oase aan plantjes. Zo leuk!! Ik hoop alleen dat ik ze niet dood laat gaan. We zullen zien.

En dat is het al weer. Toen ik bij 45 was wou ik nog veel liever verder typen terwijl ik aan het begin dacht wow zo veel ga ik dat ooit wel halen? Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en mij beter te leren kennen.

 Groetjes Miriam.

Geen opmerkingen :